miercuri, 23 martie 2022

Paraponuʼ zilii


Acesta este unul dintre oligofrenii de serviciu ai lui Putin, responsabil cu partea „artistică” din spatele frontului „operațiunii speciale”, un fel de trîmbiță dogită de prea multă votchi și tabacioc a Kremlinului, care răspunde la numele Oleg Gazmanov, adică fix ipochimenul care a cîntat vinerea trecută la megalomanicul concert „aniversar” (Opt ani de la ocuparea Crimeei, o altă idioțenie clocită de mintea bolnavă a piticului retardat) de pe stadionul Lujniki din Moscova, „șlagărul” Făcut în URSS , cu refrenul Ucraina și Crimeea, Belarus și Moldova sunt țara mea, un deșănțat cîntec „patriotic” pus pe ritmuri rock, o imbecilitate care proslăvește imperialismul sovietic.
Nu este singura aberație sonoră pe-o care o gîlgîie gîjîit mujicul auto-declarat muzician (mai jos este un alt clip edificator din repertoriul ambuscatului mintal), „piesele” sale aducîndu-i interdicția de a intra în Letonia, Lituania și Ucraina. Aviz fanilor putiniști!

Олег Газманов - Вперед, Россия! // Oleg Gazmanov - Atacant, Rusia!

Muzicoteca de dinamită

Remember Shakti Saturday Night in Bombay (live, 2001) John McLaughlin  (chitară) Zakir Hussain  (tabla) U. Srinivas  (mandolină) Shankar Mah...