luni, 25 aprilie 2022

Ucraina Story

Ce de mai vorbe „meșteșugite” a bolborosit îngerul întunericului prin gura fiului și purtătorului său de cuvînt, criminalul Volodea (Ras)putin, să te crucești, nu alta:
Această mare sărbătoare îi unește pe creștinii ortodocși, pe toți cetățenii Rusiei care celebrează renașterea lui Hristos, în jurul unor înalte idealuri și valori morale și trezește în oameni cele mai luminoase sentimente, credința în triumful vieții, bunătate și justiție.
Și ce de mai cruci strîmbe și-a tras la repezeală în favor de lume homunculul retardat de la Kremlin, la așa-zisa „slujbă” de înviere din Catedrala Hristos Mântuitorul din Moscova, în fața întinatului mujic Kiril, mult prea înaltul gropar-pîngăritor în odăjdii al ortodoxiei ruse!
Da, da, chiar acolo, între ochi, la mir, cum se spune, unde arată ipochimenul cu degetele, e locul preferat al lunetiștilor…
Așadar, ai grijă, daraghii Volodea, roagă-te cît de mult ești în stare să nu-ți crape capul de durere, într-o bună zi, că rece ca gheața e glonțul Mamei Rusia (Pусская мать)!

Niciun comentariu:

Muzicoteca de dinamită

Remember Shakti Saturday Night in Bombay (live, 2001) John McLaughlin  (chitară) Zakir Hussain  (tabla) U. Srinivas  (mandolină) Shankar Mah...