miercuri, 27 iunie 2018

* O soţie adevărată nu urlă niciodată la soţul ei. Ordonă calm, scurt şi clar!
* M-am speriat atît de tare după ultimele evenimente cu Bercea Mondial, încît, dis-de-dimineață, am plecat să-mi achit datoriile către toate clanurile mafiote: energia electrică, gazele, întreținerea, impozitul pe mașină și casă, taxele locale, contribuția la cimitir și biserică, abonamentele la radio-tv și telefon, ratele la bănci...
* Toți copiii înălțau zmeul, numai unul dădea cu el de pământ... Era micul Făt-Frumos.
* Ciudat. Ori de cîte ori mă dezbrac în baie, în partea de jos a oglinzii apare următorul mesaj: „Atenţie, urmează imagini care vă pot afecta emoţional!”
*Într-o cafenea, stă un tînăr care răsfoiește o carte în timp ce soarbe liniştit dintr-o ceașcă de cafea. Nu are laptop, nu are smartphone, nu are iPad. În ciuda privirii sale inteligente, pare a fi un psihopat...
* Care e deosebirea dintre logica bărbatului și cea a femeii? Cea a bărbatului e mai corectă, cea a femeii e mai interesantă.
* „Cand eram mic, mama îmi lua tot ce-mi doream, iar tata ținea de șase...” (din extemporalul unui puradel mare)
Burta mare nu e de la bere. E pentru bere. 
* Lenea este atunci cînd te odihnești în avans. 
Pilotul către turnul de control:
- Comunicați, vă rog, ora locală.
- Cine întreabă?
- Contează?
- Absolut. Dacă ești U.S. Air Force, e sixteen hundred. Dacă ești British Airways, e 4 PM. Dacă ești Lufthansa, e 16:02:33, iar dacă ești Tarom, e joi.
*Poverb marinaresc: „Iubeşte-ţi copiii ca şi cum ar fi ai tăi!”
*Să devin drogat, alcoolic şi curvar, nimic simplu. Este suficient să nu le salut, într-o zi, pe bătrînele de pe banca din faţa blocului!
*De cînd a început să ningă, soacră-mea stă non-stop şi se uită pe geam. Dacă se-nteţeşte gerul, cred că-i dau drumul în casă.

Niciun comentariu:

Muzicoteca de dinamită (remember the old times...)

Tull. Jethro Tull. Live at Tampa Stadium (1976) Îi ascultam de ceva timp, nu cu mult înainte de 1976-1977 (epoca de cînd datează concertele ...