marți, 12 iulie 2022

Eveniment editorial

De-a copilăria este titlul celui mai recent volum purtînd semnătura prietenului nostru, scriitorul M.G.M. (a nu se confunda cu sigla celebrei case de filme americane!), de a cărui lansare mă voi ocupa peste foarte puțin timp, sub auspiciile centenarei biblioteci ploieștene „Nicolae Iorga”.
Volumul a apărut anul acesta, în excelente condiții tipografice, la editura „Karta- Graphic”, condusă de un alt bun prieten, Paul Dan Voicu, adică acela care a întrupat într-un mod fericit viziunea grafică a lucrării imaginată de un la fel de bun prieten, graficianul și omul de teatru Mihai Vasile. Invitatul nostru special este un alt prieten, scriitorul Codruț Darie Constantinescu, un nume binecunoscut al spațiului cultural prahovean și nu numai!
Iată, deci, o lucrare la care și-au adus obolul cîțiva prieteni foarte apropiați și colaboratori statornici de-a lungul vremii, pe care-i alătură dragostea pentru cuvîntul scris și-i unește pasiunea pentru arte, în general. Gazdă ne va fi doamna Mihaela Radu, director al bibliotecii ploieștene.
Mă alături invitației autorului de a ne fi oaspeți la acest eveniment și, împreună, vă așteptăm cu drag!

Niciun comentariu:

Muzicoteca de dinamită

Remember Shakti Saturday Night in Bombay (live, 2001) John McLaughlin  (chitară) Zakir Hussain  (tabla) U. Srinivas  (mandolină) Shankar Mah...