joi, 31 mai 2018

Clin d'oeil


Frizerul

Un tip bagă capul pe ușa frizeriei și îl întreabă pe frizer cît timp trebuie să aștepte pînă să fie și el tuns. Fiind o zi foarte aglomerată, frizerul se uită în jur și răspunde: Cam două ore! Tipul pleacă grăbit.
Peste două zile, același individ intră în frizerie și-l întreabă din nou cît va aștepta pînă poate să fie tuns. Fiind iarăși o zi aglomerată, frizerul se uită în jur și răspunde: Cam trei ore! Tipul închide ușa și pleacă.
Peste câteva zile, același ipochimen intră în frizerie și întreabă peste cît timp poate fi tuns. Frizerul îi răspunde calm: cam o oră jumătate!  Tipul se întoarce și pleacă grăbit.
Frizerul, deja curios, îl roagă pe Ion, ucenicul: Mă, du-te după el, că vine de ceva vreme și tot întreabă cît timp are pînă să fie tuns, dar de venit nu mai vine! Ia, vezi unde se duce…
Ion pleacă pe urmele individului. În jumătate de oră revine în frizerie, rîzînd în hohote. Frizerul îl întreabă: Ei, ia zi, măunde se duce tîmpitul ăsta după ce pleacă de aici ?
Ion, înecîndu-se de rîs, cu lacrimi în ochi, roșu la față, se uită la frizer și îi răspunde: Șefu’, la dvs acasă se duce, la soția dumneatale! 

Niciun comentariu:

Muzicoteca de dinamită (remember the old times...)

Tull. Jethro Tull. Live at Tampa Stadium (1976) Îi ascultam de ceva timp, nu cu mult înainte de 1976-1977 (epoca de cînd datează concertele ...