joi, 14 aprilie 2022

Ucraina Story (bomba zilei!)

Am putea fi, într-un fel, extrem bucuroși de acest document foto extrem de prețios și grăitor pe măsură. Din surse demne de toată încrederea dar care au dorit să-și păstreze anonimatul, am primit recent această fotografie, din care reiese cît se poate de clar faptul că unul dintre slugoii de prim rang ai piticului psihopat de la Kremlin, tovarășul patriarh Chiril I al Moscovei, îi caută cu cerbicie, însă discret, un loc cît mai sigur în ceruri, stăpînului său (încă vizibil la spatele mujicului cu camilafcă albă). Așteptăm cu înfrigurare vestea cea bună că el, locul întru definitiva odihnă a pipernicitului, va fi găsit și va fi ocupat cît mai degrabă de cel căruia îi este destinat.
Masa, dansul și felicitările (întru veșnica lui pomenire) s-ar desfășura, conform acelorași surse (și uzanțe), în vestita catedrală „Sfântul Vasile Blajinul” din Piața Roșie de la Moscova, căreia, cu acest prilej, i se va schimba hramul, ea urmînd a fi numită „Sf. Prea Chircit Vladimir Vladimirovici (Ras)Putin Denazificatorul Făcător de Pace”.
O inițiativă salutară pe care o îmbrățișăm necondiționat, mînați de o nesmitită fericire și tulburați în adîncul inimilor noastre neprihănite de o profundă și eternă iubire creștinească!
Așadar, veniți să cîntăm, iubiți frați, într-un glas, de trei ori, aleluia!
Amin!


2 comentarii:

Unknown spunea...

Păi, aștept șieu cu maxim intere!

Bogdan-Lucian Stoicescu spunea...

Doamne ajută!

Planeta giganților

Waters. Roger Waters. Wish you were here (versiune acustică, 2022)