marți, 23 iulie 2013

Jiji şi Meme sau cum e turcul şi pistolul…

(foto: ziarulring.ro)
Reporterii „ProSport” şi „ProTV” au fost agresaţi la Skopje (luni, 22 iulie), de javrele de pază care însoţesc lotul echipei „Steaua” şi, ca tacîmul să fie complet au primit şi-un bonus, fiind făcuţi albie de porci de managerul Mihai Stoica, în stilu-i caracteristic (la antrenamentul oficial al formaţiei antrenate de Laurenţiu Reghecampf, înainte de returul cu „Vardar” din Liga Campionilor), relatează ofuscat saitul prosport.ro
Ia, plecaţi, în p**a mea de aici, mă rog de voi să plecaţi?", i s-a adresat golanul Mihai Stoica (zis Meme) cameramanului de la „Pro TV”. Acesta, întrebîndu-l de ce-i vorbeşte în asemeneat hal, a mai primit o replică peştericolă, la fel de dăşteaptă, demnă de-o antologie a puţinătăţii mintale: „Pentru ca aşa vrea p**a mea, d-aia! Băi, ieşi afară! Nu mă fă să dau în tine!!! Ieşi afară!!!”.
 Nu ştiu de ce s-or mai fi mirînd jurnaliştii respectivi de ieşirile jungliforme ale derbedeului Stoica, că doar el este o creatură plămădită din acelaşi aluat cu stăpînul său Jiji (momentan aflat în cantonament pentru trei ani la „F.C. Borţoasa”) în aceleaşi studiouri ale televiziunilor pe unde a deambulat (inclusiv „ProTV”), un hominid care a dovedit încă o dată, dacă mai era cazul, că el nu gîndeşte cu evaginaţia dintre umeri (de altfel, nici n-ar prea avea cum, că-n umflătura cu pricina nu e nimic!), ci mai ales cu organul din nădragi… Da, da, chiar ăla invocat de Meme, despre care o vorbă înţeleaptă românească spune că nu ştie carte!
Şi se mai întreabă unii dintre noi, oare de ce fotbalul românesc a ajuns în halul ăsta? Păi răspunsul e simplu: din cauza unor „creiere” d-astea, pantalonarde, suple la conţinut şi ele, precum cele ale unor Meme, Jiji, Sandu, Dragomir şi tot neamul lor cel adormit! Fix d-aia!
©Bogdan-Lucian Stoicescu


Niciun comentariu:

Muzicoteca de dinamită (remember the old times...)

Tull. Jethro Tull. Live at Tampa Stadium (1976) Îi ascultam de ceva timp, nu cu mult înainte de 1976-1977 (epoca de cînd datează concertele ...