vineri, 9 decembrie 2016

Clin d’oeil

Dragii mei*,

mă numesc Charlotte. Eram o puștoaică atunci cînd am fost înfiată de un cuplu de bărbați.
Acum am 18 ani și am un tată adoptiv, Jean, și o mamă adoptivă, Pierre, pentru că el este „femeia” acestui cuplu, cei doi fiind, dacă încă n-ați ghicit, căsătoriți!
Destul de repede am simțit o anume atracție fizică și pentru unul și pentru celălalt.
Și, ceea ce trebuia să se întîmple, s-a întîmplat: curînd, am născut un băiețel, făcut cu Jean, tatăl meu adoptiv. Fără ca acest lucru să fie considerat incest, evident! După vreun an, am adus pe lume o fetiță, concepută cu „mama” mea adoptivă, Pierre.
Ceea ce nu-mi este încă foarte clar, este atitudinea mamei mele vizavi de copilul pe care-l am cu tatăl meu, adică soțul ei și viceversa.
Însă ceea ce mă bucură cel mai mult, e faptul că legea le va permite copiilor mei, adică fiicei și fiului meu, să se căsătoarească unul cu altul. Iată de ce trebuie să fiu mulțumită de faptul că am un președinte al Republicii nou, deoarece vechul nu reușise să-și însușească o atitudine atît de evoluată din punct de vedere social!
Cu cele mai alese sentimente de considerație, bla-bla-bla,
A dvs,
Charlotte
p.s. Dacă n-ați înțeles bine, vă rog să mai citiți încă o dată rîndurile mele sau să telefonați președintelui FRANÇOIS, adică boului care este autorul acestei orori.
* scrisoare din Franța
(comunicată, în original, de prietenul Traian D. Lazăr)

Niciun comentariu:

Muzicoteca de dinamită (remember the old times...)

Tull. Jethro Tull. Live at Tampa Stadium (1976) Îi ascultam de ceva timp, nu cu mult înainte de 1976-1977 (epoca de cînd datează concertele ...