joi, 10 noiembrie 2016

Lumea în care trăim (7)


Trei femei din statul american Massachusetts, Doll, Kitten şi Brynn Young, s-au căsătorit într-o ceremonie organizată în august 2013, fiind, pînă la acea dată, singura nuntă de acest fel din lume. Toate trei au purtat rochii de mireasă şi au fost conduse la altar de taţii lor! Mariajul lor a fost posibil grație sprijinului acordat de un avocat, care s-a ocupat de întocmirea documentelor necesare pentru ca iubițelele să fie căsătorite în mod legal.
Cea mai tânără dintre ele, Kitten ( 27 de ani) a urmat un tratament de fertilizare, ulterior rămînănd însărcinată. Astfel, cele trei dame au devenit și „mămicile” unei fetiţe. De altfel,  se pare că ele au stabilit de labun început ca „juna” Kitten să fie și cea care va aduce pe lume toţi „copiii” lor. Mămica familiei, cu alte cuvinte!
Sperăm să avem trei copii. Mereu glumim că nu este bine ca ei să-i depăşească numeric pe părinţi, a declarat jurnaliștilor Brynn (34 de ani). Foarte profund! De asemenea, cele trei plănuiesc să le dea lecţii numai în particular copiilor, pentru a evita ca aceştia să fie tachinați de colegi.
Mereu am ieşit cu fete care, deşi aveau iubiţi sau iubite, erau şi cu mine. Nu m-am gîndit prea mult la asta şi nu m-am declarat «poligamă». Aşa au stat lucrurile, pur şi simplu”, a spus Doll. Foarte adînc!
Cele trei bambine spun că-s foarte fericite în această formulă şi că nu au de gînd să mai primească pe cineva alături de ele.
Dar dacă una dintre ele se va îndrăgosti de o altă damicelă? E foarte posibil ca triou-ul să devină cvartet! Cu nunta va fi mai greu, că noua mireasă, conform uzanțelor, ar trebui să se căsătorească cu toate trei. Păi, nu?
Aferim! 



Niciun comentariu:

Altițe & Bibiluri

„Cred în Dumnezeu așa cum cred în răsăritul soarelui. Nu pentru că îl văd, ci pentru că văd tot ce atinge.” Clive Staples Lewis (1898-1963)